Verstedelijking

Samenwerking met het Rijk
Verstedelijking

De zuidelijke Randstad heeft tot 2030 zo’n 230.000 woningen nodig, vooral in de steden. Voor een groot deel van die woningen zijn echter nog geen plannen gemaakt door de gemeenten. Hoe kunnen we dat versnellen?

Samenwerking met het Rijk
Verstedelijking

Minister Blok gevraagd om experimenteerruimte en fondsvorming

Economische agenda
Verstedelijking

Delft staat flink op de kaart van de deze zomer gepubliceerde regionale investeringsagenda.

Verstedelijking
Als vierde regio heeft de samenwerkingsverband Holland Rijnland besloten om de City Deal te onderschrijven. Met deze adhesiebetuiging wil Holland Rijnland een bijdrage leveren aan de transformatie van binnenstedelijke locaties.
Verstedelijking

De Randstad staat onder druk want iedereen wil in het stedelijk gebied wonen. Zijn er plekken in de Drechtsteden waar mogelijk nog gebouwd en dus gewoond kan worden?

Algemeen
Verstedelijking

HERONTWIKKELING STAD NODIG VOOR 230.000 EXTRA WONINGEN IN 2030

Verstedelijking

Op 23 september heeft de heer Dick van Hal, vicevoorzitter van de Vereniging van Institutionele Beleggers in Vastgoed Nederland (IVBN), het ‘omgekeerd bidbook’ officieel overhandigd aan de heer Jos Wienen, portefeuillehouder Wonen van de regio Hol

Verstedelijking

Vanaf woensdag 2 september zendt BNR Radio een nieuw wekelijks radioprogramma 'BNR Bouwmeesters' uit. Het journalistieke programma is voor professionals in alle facet

Pagina's

U bent hier

Partners

Deel deze pagina