Gerelateerd nieuws

Deltapoort

Op donderdag 5 maart jl. vond het tweede regio Atelier van Groen IJsselmonde plaats, ter voorbereiding op het ontwikkelprogramma 2015/2016 voor IJsselmonde. In dit ontwikkelprogramma krijgen projecten van overheden en particulieren een plek.

Deltapoort

De samenwerkende overheden op het eiland IJsselmonde willen de economie en de leefbaarheid van het buitengebied van IJsselmonde versterken.

Projecten

Subsidie voor 11 projecten in Deltapoort

Deltapoort

Voor Deltapoort, het gebied tussen de steden Rotterdam en Dordrecht, wordt gewerkt aan verbetering van de economie en het landschap. In de gebiedsvisie die eind 2011 gereed is, zal de kwaliteitsverbetering uitgewerkt worden in concrete maatregelen zoals de herstructurering van bedrijventerreinen, aanleg van ontbrekende schakels in het netwerk van fiets- en wandelpaden, de toekomst van de grondgebonden landbouw en sanering van verspreide kassen. Kijk op de website van Deltapoort voor meer informatie.

Publicaties

 

E-bericht

Benieuwd naar het laatste nieuws binnen het programma Deltapoort? Klik hier voor het laatste E-bericht. Of ga naar onze pagina Actueel.

 

 

Op deze pagina vindt u verder:

 

+ Nieuwsbrieven

+ Publicaties

+ Verslagen

+ Persberichten

 

In de rechterkolom kunt u het gewenste document openen.

U bent hier

Partners

Deel deze pagina